Jump to content

The Huddle on Facebook Facebook   The Huddle on Twitter Twitter   The Huddle Mobile Mobile
HOME FANTASY DRAFT KIT IN SEASON ARTICLES NEWS STATS FORUMS TEAMS PLAYERS NFL DRAFT NFL ABOUT TICKETS myHuddle

HTML tags in place of formatting - BoTH forum: Dy Another Day


3 replies to this topic

#1 electricrelish

electricrelish

    Huddler All-Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 10,580 posts
  • Location:Nowhere Land
  • Interests:Minding my own business.
  • Fan of the:Panthers

Posted 10 April 2012 - 07:28 PM

Hello,

Thanks again for setting up the new Both League forum Dy Another Day.  Right now the new BoTH forum is experiencing a couple of issues:

  • Issue #1:  Most league members cannot see the forum except when the click View New Posts.  When they try to go to the forum, they receive the following message:  No topics were found. This is either because there are no topics in this forum, or the topics are older than the current age cut-off.
  • Issue #2:  Any formatting posted in messages in this forum show the html tags in place of the formatting.  Any help you can offer would be greatly appreciated.

Edited by electricrelish, 10 April 2012 - 09:11 PM.


#2 Brentastic

Brentastic

    Huddler All-Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 11,246 posts
  • Fan of the:Bears

Posted 11 April 2012 - 08:41 AM

When I go to the forum I cannot see any threads unless I start the thread.  Any other thread started by someone else is not visible to me.

#3 WW

WW

    Administrator

  • Co-Founder
  • PipPip
  • 1,158 posts
  • Location:My bunker - locked and loaded
  • Interests:Faith > Morality > Law > Education > Liberty
  • Fan of the:Broncos

Posted 11 April 2012 - 10:42 AM

You should be good now, and I fixed the two posts that had the ubbcode display issues.

#4 electricrelish

electricrelish

    Huddler All-Pro

  • Members
  • PipPipPipPip
  • 10,580 posts
  • Location:Nowhere Land
  • Interests:Minding my own business.
  • Fan of the:Panthers

Posted 11 April 2012 - 04:03 PM

View PostWW, on 11 April 2012 - 10:42 AM, said:

You should be good now, and I fixed the two posts that had the ubbcode display issues.
Thanks WW!  Works great now.  :tup:



Reply to this topic



  


0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users