Sign in to follow this  
T_bone65

IE 8 wants to install add-on

Recommended Posts

If you go to Tools > Addons and click on "plugins", do you see one for Adobe Acrobat?

 

i don't. for what it's worth, i've had no problems with firefox and adblock plus running on a mac.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I don't have the Adobe plugin, but something wanted to update Adobe Acrobat. I installed before seeing these issues here. I uninstalled Abobe Acrobat 8 in the control panel as a precaution. I can always reinstall it later from a legit Adobe site.

 

Maybe others should do the same, just in case.

Share this post


Link to post
Share on other sites

STATUS: So far (our forum host has been looking into this since yesterday) we've been unable to find any malicious code in the forum software. There was an issue that we found early yesterday (Wednesday) with the forum code on the main site home page, but that was dealt with early yesterday. It is possible that the issues people are currently experiencing are left over from something picked up from the home page. But we are still looking for any problems here.

 

Question - Has anyone noticed the problems here in a specific forum or page, or is it hitting randomly? Also, if everyone experiencing this can provide their operating system and browser used that may help as well. Thanks.

Share this post


Link to post
Share on other sites
STATUS: So far (our forum host has been looking into this since yesterday) we've been unable to find any malicious code in the forum software. There was an issue that we found early yesterday (Wednesday) with the forum code on the main site home page, but that was dealt with early yesterday. It is possible that the issues people are currently experiencing are left over from something picked up from the home page. But we are still looking for any problems here.

 

Question - Has anyone noticed the problems here in a specific forum or page, or is it hitting randomly? Also, if everyone experiencing this can provide their operating system and browser used that may help as well. Thanks.

Appearing randomly in IE. I ran malwarebytes today before looging in here. It found no malware, but the personalbag is still running at times.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It was hitting me both when I clicked "Forums" from the main site, or when I tied to go directly to the forums.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Confirmed that if I launch Firefox normally and try to load the forums, Firefox crashes.

Make the change to disable the "Adobe Acrobat" Plugin, and load the forums and it's fine.

 

I cannot figure out what to disable in IE to make it work. I tried disabling both Adobe Reader and the Adobe Reader Link Helper add-ons but it kept crashing.

 

I didn't even realize I had the Adobe Acrobat plugin until now. I disabled it. That's a good thing right?

Share this post


Link to post
Share on other sites
If you go to Tools > Addons and click on "plugins", do you see one for Adobe Acrobat?

I have the Firefox Acrobat plugin both at work & at home. I haven't had any problems at work so far, but got the PDF block at home last night before Acrobat started trying to download what it said was an update.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Adobe Acrobat did release a major update yesterday to fix some problems. It automatically downloaded, and I've had no problems.

Share this post


Link to post
Share on other sites

I just logged in at work, using the same laptop I was using last night, and now I am no longer getting the request to install the add-on

 

:wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
I just logged in at work, using the same laptop I was using last night, and now I am no longer getting the request to install the add-on

 

:wacko:

Same here. No problems from personalbag this morning.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Everything seems to be fine now, thanks for looking into it :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just got this message when loading the homepage:

 

Attempted Intrusion "HTTP Acrobat PDF Suspicious File Download 3" against your machine was detected and blocked.

Intruder: jurekkrzem.homeftp.org(http-proxy(8080)).

Risk Level: High.

Protocol: TCP.

Attacked IP: D5R1B891.

Attacked Port: 4025.

 

Hard to believe this hasn't been fixed yet.

Share this post


Link to post
Share on other sites

It has been. That was something completely different and was fixed 30 minutes ago. It was present for only a few minutes.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.