Sign in to follow this  
Puddy

Page load issue only for particular banner ad

Recommended Posts

Yesterday I began noticing that when I would enter a forum or a thread that sometimes the page would only load down to the banner ad. I would hit refresh and it would load completely. After a few times I noticed that it only happens when the PNC/National City banner ad is displayed. If I refresh and a new banner ad appears the page loads completely. Happening again this morning and only with the same advertiser. Happening to anyone else?

Share this post


Link to post
Share on other sites

I've had problems in the past with pages loading when using FireFox instead of IE. It's almost like the page is stuck till I hit refresh and then it loads normally. Doesn't happen with IE though.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Yea, I've had problems getting into the home page the last two days. Only way I've been able to get to the message boards is via a link on an old MFL page to our league forum.

Share this post


Link to post
Share on other sites

i noticed that yesterday while on my laptop that the pages looked like they were still loading (the icon in the tab was spinning if that makes sense)...havent been on the laptop today to see if it is an issue but it isnt doing it on this pc right now (never used the pc yesterday)

Share this post


Link to post
Share on other sites

Just happened twice more. Both with PNC/Nat City banner ads. Frustrating.

Share this post


Link to post
Share on other sites

And doing it all morning. I tried to follow WW's advice in the pinned thread but when I hit print screen and go to paste in the email, there is nothing to paste (meaning "paste" isn't even highlighted as an option). :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites
And doing it all morning. I tried to follow WW's advice in the pinned thread but when I hit print screen and go to paste in the email, there is nothing to paste (meaning "paste" isn't even highlighted as an option). :wacko:

 

Are you hitting the Alt + Print Screen or just Print Screen?

Share this post


Link to post
Share on other sites
And doing it all morning. I tried to follow WW's advice in the pinned thread but when I hit print screen and go to paste in the email, there is nothing to paste (meaning "paste" isn't even highlighted as an option). :wacko:

try pasting it into a word doc and then attach that doc

Share this post


Link to post
Share on other sites
Are you hitting the Alt + Print Screen or just Print Screen?

 

 

try pasting it into a word doc and then attach that doc

 

 

These worked in combination. Sent the email. Hopefully it gets fixed.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Never heard back from support via email and it's still happening today. :wacko:

Share this post


Link to post
Share on other sites

has been happening to me too, but it isn't Huddle-specific as a PNC banner prevented a page from opening at a different site I visit regularly

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here, only when the PNC ad is running... which may be frustrating, but is the only advertiser I recall ever seeing on huddle... I ignore the ones that load!

Share this post


Link to post
Share on other sites

We didn't receive any emails into support detailing this issue. Without that, unless we catch the issue ourselves it's literally like looking for a needle in a haystack. But we do try and resolve them. Out ad network serve ads from over a dozen different servers and each serves thousands of banners to our site. Without specific banner details we are really powerless to resolve any banner load issue. But as I said, we do try.

 

On the positive side - the vast majority of banner load issues are intermittent and typically clear up on their own over a short time.

Share this post


Link to post
Share on other sites
We didn't receive any emails into support detailing this issue.

 

I just copied this from my 'sent' box. Is this the correct email address?

 

 

 

 

Previous message | Go to Next message | Back to MessagesMark as Unread | Print ReplyReply AllMove...Inbox

Flag this messageBanner Ad causing page load to freeze everytimeMonday, April 26, 2010 9:55 AM

From: "xxxAN xxBB" <xxxxbb2@yahoo.com>View contact detailsTo: support@thehuddle.comMessage contains attachments1 File (147KB)Huddle Screen Shot.docA few days ago I began noticing that when I would enter a forum or a thread that sometimes the page would only load down to the banner ad. I would hit refresh and it would load completely. After a few times I noticed that it only happens when the PNC/National City banner ad is displayed. If I refresh and a different banner ad appears the page loads completely.

 

It's been happening everytime PNC banner ad is at the top (which is quite often).

 

I've attached a screen shot when it happens.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.