Sign in to follow this  
irish

Constant connection error in the forum

Recommended Posts

What's the deal?

Screenshot_20210816-160523_Chrome.jpg

Share this post


Link to post

I echo this!!!!!

Is this a bandwidth problem?

 

something else?

Share this post


Link to post

I've talked to others on the board as well and they're having the same exact problem. 

Share this post


Link to post

No thoughts, huh?

Share this post


Link to post

It appears to be happening (or at least was happening) to a lot of the Invision boards, not just The Huddle

  • Thanks 1

Share this post


Link to post

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Share this post


Link to post

Well aware. Trying to get the board company to attend.

 

Apologies.

Share this post


Link to post

I had never seen that until today when I got it constantly

Share this post


Link to post

Just IM me when you notice anything. It's easier than remembering to check this forum.

Share this post


Link to post

If it is happening on other Invision boards,  I'm sure they are working on the problem. but I am reaching out.

Share this post


Link to post

Just got this:

 

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Share this post


Link to post

Getting that message constantly all of a sudden, almost any thread I try to read in the forums does it. Sometimes clicking the Try again works, but not often. 

Share this post


Link to post

I know, me too. The problem is on their end and they're trying to fix it. Sorry! Not cool.

Share this post


Link to post

I'm on the boards much of the day. Does it happen intermittently?  I've experienced it on SAT evening and then again this afternoon but not other times. How often does it happen?

Share this post


Link to post

Happening again a bunch today. 

 

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Try again

Share this post


Link to post
2 minutes ago, irish said:

Happening again a bunch today. 

 

An error occurred (500 Error)

We're sorry, but a temporary technical error has occurred which means we cannot display this site right now.

php_network_getaddresses: getaddrinfo failed: Name or service not known

You can try again by clicking the button below, or try again later.

Try again

 

Same 

Share this post


Link to post
On 8/30/2021 at 2:49 PM, DMD said:

I'm on the boards much of the day. Does it happen intermittently?  I've experienced it on SAT evening and then again this afternoon but not other times. How often does it happen?

Intermittently. But when it happens it's continuous. Happens more often (for me) when replying or creating a topic. Multiple web browsers - Firefox, Chrome, Edge. Computer and Ipad.

Share this post


Link to post

The board company has issues but I also worry that carrying a million posts for like 18 years or more is a problem as well. Still working on it. So very sorry.

Share this post


Link to post

It's happening ever other time that I refresh. Just awful today. 

Share this post


Link to post
On 9/5/2021 at 11:57 AM, irish said:

It's happening ever other time that I refresh. Just awful today. 

 

Yeah, it's getting worse for sure. 

Share this post


Link to post

Got  this all last night:

This community is not available

Please contact the community owner for assistance.

RC1 172.31.1.227

Share this post


Link to post
2 hours ago, Big John said:

Got  this all last night:

This community is not available

Please contact the community owner for assistance.

RC1 172.31.1.227

Same here, what the hell is going on?!

Share this post


Link to post

Happening again today... effin annoying

Share this post


Link to post

  pretty bad.... a day before kickoff :facepalm:

Share this post


Link to post

Yikes.  Not good.  It's not happening anywhere else.

Share this post


Link to post

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.